top of page
Veronika

Zdravá čokoládová pomazánka „nutela“ plná bílkovin

Aktualizováno: 12. 3. 2021

Jako klasická „nutela“, ale jednoznačně zdravější. A naprosto jednoduchá na přípravu.


Zdravá čokoládová pomazánka

Suroviny:

  • 1 hrnek cizrny (nemáte-li výkonný mixér typu thermomix použijte hedvábné tofu)

  • polovina kvalitní hořké čokolády (cca 50–60 g)

  • převařená, vychladlá voda (cca 1/4 hrnku – dle požadované hustoty pomazánky)

  • 1 lžička nepraženého kakaa (nemusí být)

  • 4 lžíce datlového sirupu

  • špetka vanilky

  • špetka soli


Postup:

1. Rozpustíme čokoládu ve vodní lázni

2. Všechno důkladně rozmixujeme



Nejlepší suroviny na zdravou čokoládovou nutelu si můžete nakoupit ZDE.


 


0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page