top of page
Veronika

Smetana z vlašských ořechů

Aktualizováno: 12. 3. 2021

Tuhle výbornou smetanu používám do krémových polévek. A ta chuť je naprosto dokonalá.

Hrst vlašských ořechů a voda

Suroviny:

  • hrst vlašských ořechů

  • voda


Postup:

Hrst vlašských ořechů namočíme alespoň na dvacet minut do vody. Čím déle, tím bude výsledek krémovější. Po 20 minutách (nebo déle) vyměníme vodu a rozmixujeme. Použijeme jen tolik vody, aby se oříšky potopily, podle potřeby můžeme později přidat. Smetanou nakonec odzdobíme polévku na talíři.


Proč smetana z vlašských ořechů?

Protože vlašské ořechy jsou zdrojem omega 3 mastných kyselin, vlákniny, vitamínu E, vápníku, hořčíku, draslíku, selenu, zinku, mědi… protože si jimi trochu udobříte vaše cévy, protože podporují růst vlasů a nehtů, povzbuzují mužskou sílu… protože umí ještě mnohem víc, a protože jsou prostě výborné. Tak proto :-)


Zkuste také připojený videonávod níže:


0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page