top of page
Veronika

Rajčatový salát s olivami a kečupem

Tohle je výborný salát na topinku. Jednoznačně jej musíte v době rajčatové sezóny vyzkoušet. U nás se tento salát jí už roky.


Rajčatový salát s olivami a kečupem

Suroviny:

  • 2–3 hrnky pokrájených rajčat

  • 1 celá jarní cibulka

  • ½ hrnku vašich oblíbených oliv

  • sůl, pepř

  • kvalitní kečup místo zálivky


Postup:

  1. Pokrájíme rajčata, cibulku, olivy a vše smícháme

  2. Dochutíme solí, pepřem a přidáme kečup. Promícháme

  3. Výborné s opečeným chlebem



 

Jím zdravě

Podporuji lokální dodavatele

Šetřím planetu pro další generace

Nakupuji ve Zdravíčku :-)



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page