Lze použít jako jednoduchý hlavní chod, nebo vynechte cizrnu a máte perfektní přílohu třeba k fazolovým karbanátkům. Určitě budete potřebovat kvalitní nepřilnavou pánev, jinak se brambory budou připékat.
Recept zjednodušíte, pokud máte doma koření na pečené brambory, které můžete použít místo koření uvedených ve výčtu surovin.
Suroviny:
2 lžíce rýžového oleje
...
Tento článek je součástí sekce PREMIUM
Přejít do sekce PREMIUM můžete ZDE
Líbí se Vám články, recepty a tipy na stránkách Chuť přírody? Jen díky Vaší finanční podpoře se můžu nadále stránkám věnovat a přinášet Vám to nejlepší. Překládat odborné studie, vymýšlet, vařit a fotit recepty a odpovídat na Vaše otázky.
Drobným finančním příspěvkem 83 Kč měsíčně si zajistíte přístup do složky PREMIUM.
Co členstvím v sekci PREMIUM získáte?
především přístup k informacím, které na jiných českých stránkách nenajdete
možnost napsat mi mail a požádat mě o radu
navrhnout další téma na článek, který by mohl být velmi užitečný Vám i ostatním
prémiové materiály, které jinde nenajdete
pomoc s hubnutím
Zaplaťte si předplatné 990 Kč na celý rok (tj. 83 Kč měsíčně) a získejte unikátní návod na sestavení Vašeho jídelníčku, aby v něm nic nechybělo – Vaši denní dvacítku
Oceňte moje úsilí a zvažte, prosím, vstup do sekce PREMIUM
Jak na to?
Zaregistrujte se na stránkách jako nový člen (např. pomocí Facebook přihlášení) – odkaz ZDE
Zaplaťte si přístup na celý rok za cenu 990 Kč (tj. 83 Kč měsíčně) a získejte kromě přístupu k prémiovým článkům také unikátní návod na sestavení Vašeho jídelníčku, aby v něm nic nechybělo – Vaši denní dvacítku – a možnost požádat mě o radu prostřednictvím mailu
Instrukce k úhradě předplatného bankovním převodem
Č. účtu: 1543504103/0800 (účet vedený u České spořitelny a.s.)
Částka: 990 Kč (roční předplatné)
Do poznámky pro příjemce, prosím, uveďte Vaše jméno
Comentários