Určitě nejlepší bezmasé chilli, jaké jste kdy ochutnali. Chuť pochází z opečených žampionů, které jsou doplněné tamari, balzamikem, javorovým sirupem a čokoládou. Nechte ho pořádně probublat, ta chuť pak nemá chybu.
A pokud někdo nejí houby, nechlubte se s nimi. Nejdou zde totiž vůbec najít 😊
Suroviny:
300 g hnědých žampionů
...
Tento článek je součástí sekce PREMIUM
Přejít do sekce PREMIUM můžete ZDE
Líbí se Vám články, recepty a tipy na stránkách Chuť přírody? Jen díky Vaší finanční podpoře se můžu nadále stránkám věnovat a přinášet Vám to nejlepší. Překládat odborné studie, vymýšlet, vařit a fotit recepty a odpovídat na Vaše otázky.
Drobným finančním příspěvkem 83 Kč měsíčně si zajistíte přístup do složky PREMIUM.
Co členstvím v sekci PREMIUM získáte?
především přístup k informacím, které na jiných českých stránkách nenajdete
možnost napsat mi mail a požádat mě o radu
navrhnout další téma na článek, který by mohl být velmi užitečný Vám i ostatním
prémiové materiály, které jinde nenajdete
pomoc s hubnutím
Zaplaťte si předplatné 990 Kč na celý rok (tj. 83 Kč měsíčně) a získejte unikátní návod na sestavení Vašeho jídelníčku, aby v něm nic nechybělo – Vaši denní dvacítku
Oceňte moje úsilí a zvažte, prosím, vstup do sekce PREMIUM
Jak na to?
Zaregistrujte se na stránkách jako nový člen (např. pomocí Facebook přihlášení) – odkaz ZDE
Zaplaťte si přístup na celý rok za cenu 990 Kč (tj. 83 Kč měsíčně) a získejte kromě přístupu k prémiovým článkům také unikátní návod na sestavení Vašeho jídelníčku, aby v něm nic nechybělo – Vaši denní dvacítku – a možnost požádat mě o radu prostřednictvím mailu
Instrukce k úhradě předplatného bankovním převodem
Č. účtu: 1543504103/0800 (účet vedený u České spořitelny a.s.)
Částka: 990 Kč (roční předplatné)
Do poznámky pro příjemce, prosím, uveďte Vaše jméno a e-mailovou adresu
Comments